preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading

Werkzaamheden

Ja, ik wil graag meer informatie

 

 

1941 Boottechniek biedt u het volledige onderhoud aan van uw installaties aan boord. Ook voor de grotere projecten of renovaties op het gebied van staalwerk en elektra kunt u bij ons terecht. Zo zorgen wij ervoor dat uw boot weer in optimale conditie komt.

Onder andere de volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

Binnen- en buitenboordmotoren

Elke motor heeft onderhoud nodig om deze bedrijfszeker te houden. 1941 Boottechniek kan een kleine of grote onderhoudsbeurt aan uw motor uitvoeren, het koelsysteem controleren en/of aanpassen, het brandstofsysteem controleren en/of schoonmaken (bacteriegroei), verstuivers controleren en/of afstellen, motorstoringen verhelpen,  klepspeling controleren en onderhoud aan de keerkoppeling en schroefasinstallatie verzorgen.

Ook voor het onderhoud aan uw oude langzaamloper, zoals bijvoorbeeld Kromhout, Industrie en Brons, kunt u ons inschakelen.

Elektra 

Vaak komen wij elektrische installaties tegen die verouderd zijn en daardoor storinggevoelig of zelfs brandgevaarlijk. 1941 Boottechniek kan uw bedrading vervangen of aanpassen, een 12, 24 of 230V installatie aanleggen en/of vervangen en navigatieapparatuur installeren en/of vervangen.

Drinkwatersysteem

Belangrijk aan boord is een schone en lekvrije drinkwatervoorziening. BacteriŽn kunnen uw vakantie behoorlijk verpesten. Daarom is het noodzakelijk om ook hier de nodige aandacht aan te besteden. 1941 Boottechniek kan voor u het systeem reinigen. Tevens het aanleggen van tank en hydrofoor met eventueel een warmwatervoorziening is mogelijk.

Sanitaire voorziening

Sinds 1 januari 2009 geldt er een lozingsverbod voor uw vuile afvalwater. Er zijn diverse mogelijkheden om uw afvalwater te lozen. Dit kan door gebruik te maken van een chemisch toilet, een droogtoilet of een vuilwatertank-installatie. 1941 Boottechniek kan zorgen voor het aanleggen van een complete vuilwatertank-installatie. Ook het verhelpen van storingen en het plaatsen van pomp en toilet kunnen wij voor u uitvoeren

Zomer- en winterklaar maken

Zodra de winter voor de deur staat, loopt u kans op vorstschade. Motor, drinkwatersysteem, vuilwatersysteem en toilet kunnen daardoor ernstig beschadigd raken. Heel belangrijk zijn de buitenboordafsluiters. Mochten deze bevriezen en kapot gaan, dan loopt u kans dat de boot vol water stroomt. 1941 Boottechniek kan ervoor zorgen dat deze ongemakken worden voorkomen. Maak ruim op tijd een afspraak, bijvoorbeeld na uw laatste vaartocht van het seizoen.  Vaste klanten van 1941 Boottechniek krijgen van ons vroegtijdig per brief een ANTIVRIES-ALERT!

Staalwerk

Zelfs bij goed onderhouden schepen komt het voor dat er wel eens een stukje staalplaat vervangen of aangepast moet worden. Of er is behoefte aan een bepaalde aanpassing wat het nodige constructiewerk met zich meebrengt. Ook hierin kan 1941 Boottechniek u van dienst zijn.

Storingsdienst

Er is niks vervelender als de motor niet wil draaien of als u pech krijgt onderweg wanneer u een dagje lekker op het water wilt genieten. Ondanks het goede onderhoud kan het voorkomen dat er een storing plaatsvindt. Zorg daarom dat u het telefoonnummer van 1941 Boottechniek bij de hand hebt. Wij komen met onze servicewagen zo snel mogelijk naar u toe om u weer op weg helpen. 

Mocht u andere werkzaamheden willen laten verzorgen die hier niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op.