preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading

Over 1941

Ja, ik wil graag meer informatie

 

 

Mijn naam is Sander Kamminga. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het varen op het water en de daarbij voorkomende vaartuigen. Al vele jaren vaar ik  rond op de Nederlandse wateren. Eerst gebeurde dit met een oude, zelf gerestaureerde opduwer en tegenwoordig met sleepboot Westerdok van bouwjaar 1941. Door een opleiding in de techniek te combineren met de watersporthobby is het idee gegroeid om hierin een bedrijf te starten. Zo is de bedrijfsnaam 1941 Boottechniek ontstaan, die mijn passie weergeeft. 

1941 Boottechniek is een jong, klein en enthousiast bedrijf dat zich voor de volle 100% inzet in reparaties en techniek aan boord van pleziervaartuigen, klassieke schepen en kleine commerciële schepen.

Om uw vaartuig in topconditie te houden werkt 1941 Boottechniek met solide en beproefde onderdelen en apparatuur van deze tijd. Op deze manier kunnen wij u kwaliteit garanderen. 

Wij vinden persoonlijk contact met de klant belangrijk. Zo heeft u bij ons het voordeel dat alles via één persoon gaat. Dus u bent voor uw vragen meteen bij de juiste persoon.